od 26. do 28. veljače

Međunarodna konferencija "Inkluzija u nastavi" u Mostaru

Kultura / Flash | 10. 01. 2016. u 10:54 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodna konferencija "Inkluzija u nastavi" održat će se od 26. do 28. veljače u Mostaru, u organizaciji Mostarskog teatra mladih 1974.

Konferencija će pokušati ispitati mogućnosti i snagu dramsko – odgojnog rada u inkluzivnoj nastavi, te dati odgovore na brojne dileme, pitanja i nedoumice koje proizilaze iz bavljenja ovom temom, priopćili su iz MTM-a.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u radu konferencije pozvani su da do 10. veljače prijave svoje referate, izvješća, prezentacije svoga rada, radionice, ili druge oblike učešća u radu konferencije.

Pored naziva teme, potrebno je priložiti i kratak opis teme o kojoj žele govoriti ili rada koji žele prezentirati. Ovaj sažetak ne bi trebao sadržati više od 1500 znakova. Potrebno je dostaviti i kratki CV. Sudionici čije teme budu prihvaćene, bit će gosti konferencije, navodi se u priopćenju.

Tijekom konferencije, sudionici će imati priliku vidjeti i tri predstave MTM-a te prisustvovati i dodjeli Međunarodne nagrade za doprinos razvoju dramskog odgoja "Grozdanin kikot".

Konferencija "Inkluzija u nastavi" održat će se u suradnji i uz podršku BH Centra IDEA-e (Međunarodne asocijacije za dramu, teatar i obrazovanje) i BH Centra ASSITEJ-a (Međunarodne asocijacije teatra za mladu publiku), navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close