Važnost knjige

Ljetne radionice u Narodnoj knjižnici Mostar

Kultura / Flash | 05. 07. 2017. u 15:33 A.M.
Kopirati

Origami radionice, Mali arheolozi, radionica engleskog jezika, povijesna radionica na temu ''Rimska vojska'' i druge radionice, privukle su više od stotinu djece, korisnika Knjižnice.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto je idealno za kvalitetno provođenje slobodnog vremena pa su djelatnici Narodne knjižnice ovog ljeta osmislili različita edukativna i kreativna druženja. Zbog velikog interesa, a ograničenog broja mjesta, pojedine radionice su morali ponoviti.

Inače, u tijeku je već tradicionalna akcija 'Knjige na sunce' u kojoj korisnici knjižnice mogu posuditi do pet knjiga na duži period. U realizaciji je i nova akcija Knjižnice pod nazivom 'Vratimo zaboravljene knjige', u kojoj nekadašnji i sadašnji korisnici Knjižnice imaju priliku vratiti davno posuđene publikacije, bez plaćanja zakasnine.

Ovom akcijom, Knjižnica nastoji potaknuti čitatelje na svijest o odgovornom ophođenju prema knjigama, koje jedino tako mogu doprijeti do velikog broja čitatelja.

Ovim i nadamo se drugim aktivnostima, Narodna knjižnica promovira važnost korištenja knjige u svim razdobljima ljudskog života.

Kopirati