Željko Ninčić

Legendarni član Audicije nasmijat će Mostar!

Željko Ninčić u Mostar stiže 24. listopada.
Kultura / Flash | 17. 10. 2019. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nema osobe  koja se 80-ih godina nije smijala recitirajući dosjetke Marinka Ćutuka iz legendarne 'Audicije' o monologu ili recitaciji tužne priče o 'Keruši i njenih sedam malih kučića' ili one svima znane 'Ja čet'ri sata čamim čekajući k'o budala…'.

Naime, iza ovih riječi stoji Željko Ninčić, koautor prve i jedini autor kasnijih legendarnih 'Audicija', koje je kroz sve ove godine pogledalo više od 2,5 milijuna gledatelja, a samo u dvorani Vatroslav Lisinski predstava je rasprodana čak 40 puta.

Za ove predstave na kupnju ulaznica čekalo se satima u redu pred blagajnom, a generacije i generacije ljudi njegovi tekstovi nasmijali su do suza. O fenomenu ovih predstava svjedoče i videozapisi na YouTube kanalu koji bilježe milijunske posjete isječcima s predstava koje već 30 godina neprekidno pune dvorane.

U Mostar, odnosno veliku dvoranu HD Stjepana Kosače, 24. listopada u 20h Željko Ninčić stiže kao Marinko Ćutuk (Ero s ovoga svijeta) i kao Veseli (Primi me), dva legendarna lika iz Audicije, s najnovijom predstavom 'Ero sa ovoga svijeta'.

Koje su najnovije kletve, što ga danas čini 'neuroznim' i 'čami li još uvijek čekajući' saznat ćemo od Marinka, dok će nas Veseli provesti kroz svoje komične pustolovine u BiH i svijetu nakon što nije primljen na audiciji.

'Ero sa ovoga svijeta' urnebesna je komedija prepoznatljivog rukopisa Željka Ninčića koja će do suza nasmijati kako staru tako i neku novu publiku.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni dvorane.

Kopirati
Drag cursor here to close