"Gateway"

Kung fu majstori Jackiea Chana u Mostaru

Kultura / Flash | 27. 04. 2015. u 12:29 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu manifestacije Mostarsko proljeće 2015., u četvrtak, 30. travnja, u 20 sati u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača" u Mostaru bit će izveden scenski performans "Gateway", kung fu ples Contemporary Dragon Kungfu Company iz Kine.

Ova grupa, koju je utemeljio poznati glumac akcijskih filmova Jackie Chan, traži novi izraz u spajanju borilačke vještine kung fu i suvremenog plesa. Jedanaest vrhunskih kung fu majstora iz Shaolina i drugih glavnih središta te borilačke vještine u Kini izvode, u režiji i korefografiji Liu Lu, show kung fu vještina uz suvremeni ples, ekspresivnu muziku i impresivne video projekcije.

Predstava "Gateway" gostovala je s velikim uspjehom u SAD-u, Rusiji i nizu europskih zemalja. Njihov nastup u Mostaru dio je europske turneje pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Narodne republike Kine i Veleposlanstva NR Kine u BiH.

Spomenuti događaj organizira Mostarski teatar mladih u suradnji s Maticom hrvatskom Mostar. Karte po cijeni od 10 KM mogu se u pretprodaji kupiti u uredu Matice hrvatske i na info pultu Mepas Malla, a na dan predstave na blagajni Hrvatskog doma "Herceg Stjepan Kosača".

Kopirati
Drag cursor here to close