Široki Brijeg

Kočerin: Ni nestanak struje nije pokvario atmosferu na večeri folklora

Iako je tijekom večeri veliki problem predstavljao nestanak struje, organizatori su unatoč tome uspjeli održati ovu večer.
Kultura / Flash | 23. 06. 2019. u 15:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu tradicionalne manifestacije ”Dani Kočerina 2019.” a u organizaciji HKUD-a ”Kočerin” u subotu, 22. lipnja 2019. održana je tradicionalna večer folklora pod nazivom ”Kočerinom kolo igra, a pisma se ori”.

Iako je tijekom večeri veliki problem predstavljao nestanak struje, organizatori su unatoč tome uspjeli održati ovu večer. Uz određene improvizacije, podršku gostiju i posjetitelja, ali i volju i želju izvođača ova večer je prošla u odličnoj atmosferi, piše službena stranica Grada Širokoga Brijega.

Manifestacija se tradicionalno održala na igralištu OŠ Kočerin kod Širokog Brijega. Također, kao i svake godine, tijekom večeri članovi Franjevačke mladeži Kočerin pekli su palačinke od kojih prihod ide za gladnu djecu u Africi.

Foto: Grad Široki Brijeg / Članovi Frame Kočerin prodavali su palačinke u humanitarne svrhe

Na večeri folklora nastupili su: HKUD Kočerin, HKUD Biloševica, HKUD Ganga Široki Brijeg, KUD Vila Velebita Jasenice, HKUD Blaćani, Ganga Rakitno, guslari Marko Čolak i Vlado Mikulić.

Foto: Grad Široki Brijeg / Kočerinom kolo igra, a pisma se ori

U programa su još sudjelovali pjevači amateri: Kristijan Penavić, Zvonimir Sesar, Matea Bazina, Lucija Ivanković i DJ Rajko.

Manifestacija „Dani Kočerina 2019.“ se održava u sklopu cjelogodišnje manifestacije „Briješka zvona“.

Foto: Grad Široki Brijeg / Kočerinom kolo igra, a pisma se ori
Kopirati
Drag cursor here to close