7. prosinca

Jubilarna 25. ''Širokobriješka večer'' u Zagrebu

Zavičajna zajednica Široki Brijeg, uz konkretnu potporu šalje i poruku Hrvatima u ovom dijelu BiH da nisu sami, a ponajmanje da su zaboravljeni, priopćeno je iz Zavičajne zajednice Široki Brijeg u Zagrebu.
Kultura / Flash | 03. 12. 2018. u 15:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalno godišnje okupljanje Širokobriježana u Zagrebu "Širokobriješka večer" održat će se u restoranu Gastro Globus u petak, 7. prosinca, s početkom u 20 sati. 

I ova svečana, 25. Širokobriješka večer imat će humanitarni karakter, a po prvi put dio humanitarnog prihoda ići će izvan Širokog Brijega, odnosno u obnovu župne crkve Prečistog Srca Marijina u Bijeljini, koja je u proteklom ratu teško stradala. 

Na ovaj način, Zavičajna zajednica Široki Brijeg, uz konkretnu potporu šalje i poruku Hrvatima u ovom dijelu BiH da nisu sami, a ponajmanje da su zaboravljeni, priopćeno je iz Zavičajne zajednice Široki Brijeg u Zagrebu. 

Ovu jubilarnu svečanost uljepšat će kulturno umjetnička društva "Brda" iz Izbična i širokobrijeških studenata u Zagrebu, te dugogodišnji prijatelj zajednice i Širokog Brijega Mate Bulić, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close