HNK Mostar

Još jedna izvedba predstave "Brat magarac"

Kultura / Flash | 05. 06. 2016. u 12:54 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Maloj sceni Hrvatskoga narodnoga kazališta (HNK) Mostar očekuje nas još jedna izvedba predstave "Brat magarac", autora Renea Medvešeka u režiji Lawrencea Kiirua koja će biti odigrana u ponedjeljak 6. lipnja u 20 sati.

Predstava "Brat magarac" donosi nam slike iz života jednog od najvećih svetaca katoličke crkve svetog Franje Asiškog, a nastala je prema tekstu istaknutog hrvatskog glumca i redatelja Renea Medvešeka. Za HNK Mostar predstavu je režirao zagrebački redatelj Lawrence Kiiru.

Predstava koja je premijerno odigrana u studenom 2015. do sada je uspješno gostovala u Međugorju, Ljubuškom, Posušju, Jajcu, Žepču i Grudama, priopćeno je iz HNK-a.

U predstavi igraju: Robert Pehar, Jelena Kordić Kuret, Velimir Pšeničnik Njirić, Sanda Krgo Soldo, Miro Barnjak, Nikolina Marić, Ivan Skoko, Bojan Beribaka, Anja Rikalo, Marijo Bevanda i Igor Vidačković.

Ulaznice za predstavu po cijeni od 10 KM, za studente, umirovljenike i učenike 5 KM, mogu se kupiti na blagajni kazališta svakim radnim danom od 10 do 15 sati ili rezervirati: telefonom 063 317 348 ili putem Facebook stranica Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru ili e-mailom: [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close