Mostar Half marathon

Izložba fotografija s povijesnog polumaratona u gradu na Neretvi

Izložba će biti prodajnog karaktera te će se cjelokupni iznos donirati udruzi za Down sindrom Mostar.
Kultura / Flash | 29. 01. 2018. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izložba fotografija "Mostar Half marathon - Central osiguranje" održati će se 31.1.2018. s početkom u 19:30 sati u restoranu 'Pablos' u Mostaru. Na izložbi će biti predstavljene fotografije autora koji su svojim fotoaparatima zabilježili prvi povijesni polumaraton u gradu na Neretvi, priopćeno je.

Izložba će biti prodajnog karaktera  te će se cjelokupni iznos donirati udruzi za Down sindrom Mostar.  Svi posjetitelji bit će u prilici kušati i vrhunska vina vinarije Nuić.

U sklopu izložbe biti će predstavljeno i ovogodišnje izdanje Mostarskog polumaratona koji će se održati 24.3.2018. u sklopu manifestacije "Mostar Run Weekend".  

Predsjednik organizacijskog odbora ove manifestacije doc.dr.sc. Franjo Lovrić naglasio je kako sama izložba fotografija ima svoju vrijednost jer spaja dva vrlo važna područja kao što su važnost vježbanja i svakodnevne tjelesne aktivnosti i samu umjetnost kroz fotografije koje su nastale tijekom održavanja naše utrke. 

Također smo u samu priču željeli uključiti i udrugu za Down sindrom koja djeluje u Mostaru i podržati njihov rad.

Cilj nam je kroz naša djelovanja promovirati tjelesnu aktivnost i kretanje kao nezamjenjive ljudske potrebe, stoga mislimo da ćemo i ovom izložbom ukazati na sve čari trčanja, kao i jednu drugačiju, ljepšu stranu Mostara i njegovih ulica, mostova, i raznih kutova grada u kojima su izložene fotografije nastale.

Kopirati
Drag cursor here to close