Šesti po redu

Iz tiska izašao novi broj glasila Ramske zajednice Zagreb – 'Rama'

Kultura / Flash | 14. 07. 2012. u 14:06 Z.S.
Kopirati

Iz tiska je izašao novi broj glasila „Rama“! Novi broj 6 opremljen je zanimljivim prilozima, počevši od prvih Susreta Mladih u Rami u svibnju 2011. pa idući tako sve do posljednjih Susreta krajem svibnja ove godine.

Naravno, tu su i brojni drugi događaji poput Ramskih susreta u Požegi, Dubrovniku, Voloderu i Splitu, potom predstavljanja novih knjiga, intervjui s istaknutim Ramljacima i prijateljima Rame, osvrti na goruće društvene teme te mnoge druge.

"Treba naglasiti kako je ovaj broj u potpunosti grafički redizajniran što će čitateljima zasigurno predstavljati značajno osvježenje!", ističe se iz novog uredništva lista koje sada vodi novinar Matej Škarica.

List je za sve članove Ramske zajednice besplatan, a može se nabaviti u prostorijama Zajednice, Vukovarska 235, Zagreb 10000 ili naručiti na telefon: +385-1-2422-870 te putem e-pošte na: [email protected]

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.