Sretno osmaši!

Ispraćaj osmaša u OŠ Antuna Branka Šimića u Mostaru

Kultura / Flash | 25. 06. 2012. u 09:22 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog je petka u dvorištu Osnovne škole Antuna Branka Šimića održana svečana priredba na kojoj se generacija učenika 2011./2012. oprostila s osnovnom školom.

Svečanost je počela u 19,00 sat, a brojnu publiku činili su uglavnom roditelji, prijatelji i nastavnici učenika. Prvo se učenicima obratila ravnateljica škole Irena Martinović. U svom pozdravnom govoru poželjela im je upis u željenu srednju školu i puno uspjeha u daljnjem školovanju. Zatim su se osmaši zahvalili ravnateljici, svojim razrednicama, ali i nastavnicima koji su im predavali. Razrednice: Vesna Pinjuh, Klaudia Marić, Vesna Vračević i Ivana Marić podijelile su svojim učenicima svjedodžbe, a ravnateljica je podijelila pohvalnice i priznanja učenicima koji su se posebno istaknuli u ovoj generaciji.

Nagrađeni učenici koji su imali prosjek 5,00 tijekom cijelog školovanja su: Katarina Ivanković, Veselko Brkić i Petra Hrkać. Učenikom generacije postala je učenica VIII.b razreda Katarina Ivanković, dok su Veselko Brkić i Petra Hrkać proglašeni ponosom generacije. Ravnateljica im je uručila knjige kao nagradu za njihov trud i rad.

Također je još 35 učenika dobilo pohvalnicu za svih osam godina odličnog uspjeha i uzornog vladanja.

Sportašem i sportašicom generacije proglašeni su Damir Bebek (stolni tenis) i Nikolina Čutura (rukomet).

Uz razne glazbene i plesne točke službeni dio priredbe završio je oko 20 sati . Nakon odlaska gostiju osmaši su nastavili oproštajno druženje uz torte i sokove, a glazba, pjesma i ples odzvanjali su školskim dvorištem sve do 22,00 sata. Potom su se učenici, njih 110, uz suze i smijeh dostojanstveno razišli i uputili svojim domovima.

Kopirati
Drag cursor here to close