Stećak

I ove se godine bira najfotogeničniju Hrvaticu u narodnoj nošnji

Glasovanje za najfotogeničniju djevojku u hrvatskoj narodnoj nošnji započelo je danas i traje do petka, 28. lipnja
Kultura / Flash | 14. 06. 2019. u 20:37 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glasovanje za najfotogeničniju djevojku u hrvatskoj narodnoj nošnji započelo je danas i traje do petka, 28. lipnja, kada će se na Trgu gange i hajdučke družine u Tomislavgradu održati Šesta revija tradicijske odjeće i izbora najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske.

Djevojka koja osvoji najveći broj glasova na Facebook stranici Udruge "Stećak" bit će proglašena najfotogeničnijom i pridružit će se trima najljepšim djevojkama u hrvatskoj narodnoj nošnji koje će proglasiti stručni žiri na samoj reviji.

Do početka glasovanja prijavile su se 22 Hrvatice iz Argentine, Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Italije, Paragvaja, Perua, Kosova, Mađarske, Njemačke, Rumunjske, SAD-a, Norveške, Slovačke i Srbije.

Projekt revije tradicijske odjeće i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji i ove godine bit će financijski potpomognut od Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Vlade Hercegbosanske županije i Općine Tomislavgrad, a revija se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragana Čovića.

Kopirati
Drag cursor here to close