Kolona sjećanja

I Čapljina odala počast herojima Vukovara

Upriličen je prigodan program kojeg su pripremili učenici O.Š. ”Vladimir Pavlović”, O.Š. ”Lipanjske zore” Višići i učenici Srednje škole Čapljina, u kojemu su recitirali pjesme i priče o gradu Vukovaru.
Kultura / Flash | 18. 11. 2019. u 16:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao i ostali gradovi u Hercegovini, i Čapljina se na poseban način prisjetila heroja Vukovara, čiju obljetnicu danas obilježava cijela Hrvatska.

Kolonu sjećanja formirali su i ove godine učenici čapljinskih škola zajedno sa djecom iz vrtića, a koja se ulicama grada kretala od Trga kralja Tomislava do Trga Hrvatske slobode, zaustavljajući se na kružnim tokovima, gdje su zapaljene svijeće.

Na Trgu hrvatske slobode okupljeni su ispred križa i zida sjećanja odali počast svim poginulim hrvatskim žrtvama II svjetskog rata, Domovinskog rata i poraća te su zapalili svijeće za sve poginule branitelje i civile Vukovara.

Upriličen je i prigodan program kojeg su pripremili učenici O.Š. ”Vladimir Pavlović”, O.Š. ”Lipanjske zore” Višići i učenici Srednje škole Čapljina, u kojemu su recitirali pjesme i priče o gradu Vukovaru.

Kopirati
Drag cursor here to close