Što donosi

'Hrvatsko proljeće' u Busovači, Kreševu, Dobretićima i Uskoplju

U srijedu, 5. lipnja 2019. godine, s početkom u 19 sati, u Busovači biti održana promocija knjige "Čarobno jezero" mlade književnice Ivane Zekić.
Kultura / Flash | 04. 06. 2019. u 13:25 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Hrvatsko proljeće Središnje Bosne 2019.”, kulturno-umjetnički program koji se već tradicionalno održava u Središnjoj Bosni, ove godine počeo je u Novom Travniku, a svoju će svečanu završnicu, nakon dva mjeseca programskih sadržaja imati u Jajcu.

Tako će u srijedu, 5. lipnja 2019. godine, s početkom u 19 sati, u Busovači biti održana promocija knjige "Čarobno jezero" mlade književnice Ivane Zekić.

"Marija Magdalena" naziv je predstave Frame Kreševo koja će u četvrtak, 6. lipnja 2019. godine, s početkom u 19 sati, biti izvedena u Domu HKD Napredak Kreševo, a u petak, 7. lipnja 2019. godine, u isto vrijeme, u Dobretićima će biti održan koncert tamburaškog sastava "Zlatne žice". Mjesto održavanja je dvorana Osnovne škole "Dobretići".

Za kraj tjedna, u nedjelju, 9. lipnja 2019. godine, u Uskoplju, će biti održana predstava "Lova iz snova" GKM-a Vitez, također, s početkom u 19 sati.

Važno je istaknuti kako je ulaz na sve događaje u okviru “Hrvatskog proljeća Središnje Bosne” slobodan što ga izdvaja od ostalih festivala sličnog karaktera.

Kopirati
Drag cursor here to close