Narodna knjižnica HNŽ

Hercegovački knjižničari i bibliotekari na usavršavanju znanja

Kultura / Flash | 26. 03. 2017. u 09:27 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Narodne knjižnice Hercegovačko – neretvanske županije, uručivanjem potvrda o stručnom usavršavanju knjižničara, u petak je završen Seminar kojega je u tri ciklusa od 50 sati organizirala Narodna knjižnica HNŽ.

Potvrde o uspješno završenom Seminaru uručio je Veselko Čerkez, predstojnik Ureda predsjednika Vlade Hercegovačko- neretvanske županije.

''Prenosim Vam pozdrave dr. sc. Nevenka Hercega, predsjednika Vlade HNŽ i koristim prigodu čestitati Vam na uspješno okončanom Seminaru. Želim istaknuti kako Vlada Hercegovačko- neretvanske županije razumije i podupire rad Narodne knjižnice i cijeni Vaša nastojanja da knjižnica bude mjesto gdje se možemo susretati sa širokim spektrom korisnih i zanimljivih sadržaja. Vašim predanim radom učinili ste da knjižnica bude puno više od mjesta gdje se posuđuje knjiga, na čemu Vam iskreno čestitam. Profesorima - predavačima na ovom prvom stručnom usavršavanju knjižničara i bibliotekara naše županije zahvaljujem, a svim polaznicima koji su uspješno okončali ovaj Seminar, u osobno i u ime Vlade HNŽ, čestitam'', istaknuo je Čerkez.

Julijana Pavlović, ravnateljica Narodne knjižnice HNŽ čestitala je polaznicima, te zahvalila Vladi Hercegovačko- neretvanske županije na potpori koju Narodna knjižnica HNŽ ima - ne samo oko ovog projekta, nego u svom radu općenito.

Kopirati
Drag cursor here to close