Ostani doma – doma je najljepše

GKM Vitez i Vitez.info pokrenuli akciju Pokloni, posudi, doniraj

Gradsko kazalište mladih (GKM) Vitez i portal Vitez.info u sklopu kampanje ''Ostani doma – doma je najljepše'' pokrenuli su akciju ''Pokloni, posudi, doniraj''.
Kultura / Flash | 11. 04. 2020. u 12:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poklonite ili posudite informatičku opremu

Gradsko kazalište mladih (GKM) Vitez i portal Vitez.info u sklopu kampanje ''Ostani doma – doma je najljepše'' pokrenuli su akciju ''Pokloni, posudi, doniraj''.

''Kako bismo omogućili što kvalitetniju tehničku potporu učenju na daljinu, pozivamo sve ljude plemenitog srca i dobre volje, kao i sve tvrtke, da poklone ili posude informatičku opremu, novu ili polovnu (slobodna računala, prijenosna računala, tablete ili mobilne uređaje), ili doniraju novac za kupovinu iste. Želja nam je da učenicima i učenicama na području Središnje Bosne, svi zajedno, omogućimo uspješno praćenje nastave i završetak školske godine'', poručuju iz Viteza.

Ukoliko želite novčano pomoći ovu kampanju, svoj prilog možete uplatiti na transakcijski broj GKM Vitez otvoren u Unicredit Bank d.d. 3382502287446090 ili na devizni račun IBAN broj BA393382504887447476 – SWIFT: UNCRBA 22.

''Od prikupljenih sredstava ćemo, potpuno transparentno, kupiti odgovarajuću opremu i dodijeliti potrebitim učenicima i učenicama na prostoru Viteza, a sukladno mogućnosti i naše Županije. Naravno, sve u komunikaciji i uz obavještavanje nadležnog županijskog ministarstva'', istaknuli su.

Tko god ima bilo što od navedenog i želi posuditi, pokloniti ili donirati može se javiti porukom na Facebook stranicu Ostani doma – doma je najljepše, Vitez.info, Gradsko kazalište mladih Vitez ili na mail adresu [email protected].

Gradsko kazalište mladih Vitez i Portal Vitez.info će vlastitim sredstvima kupiti nekoliko tableta, koje će dodijeliti učenicima koji su u nedostatku informatičkih pomagala za učenje na daljinu.

Kopirati
Drag cursor here to close