Počasni građanin

Fazlić: Biskup Komarica promovira Bihać kao mjesto suživota i tolerancije

Kultura / Flash | 01. 12. 2016. u 15:02 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počasni građanin grada Bihaća, banjalučki biskup Franjo Komarica posjetio je danas Gradsku upravu Bihaća te u razgovoru sa gradonačelnikom Šuhretom Fazlićem i predsjedavajućim Gradskog vijeća Davorom Župom potvrdio da će se dosadašnja odlična suradnja grada Bihaća i Katoličke crkve u Bosni i Hercegovini nastaviti i u nadolazećem razdoblju na dobrobit svih građana.

''Svaki put kada dođem u grad Bihać osjećam se kao kod kuće i uvijek me oduševe dobri ljudi ovog grada koji uistinu cijene njegovu multikulturalnost i čine sve da međureligiski dijalog i uvažavanje očuvaju i još više osnaže'', kazao je biskup Komarica.

Za Katolički školski centar u Bihaću rekao je da je "uspješna priča iz Bihaća", dodavši da će kao počasni građanin Bihaća učiniti sve da promovira grad Bihać i njegove potencijale.

Gradonačelnik Bihaća poručio je da će kao prvi čovjek grada Bihaća nastaviti graditi multikulturalni i multietnički imidž ovog grada, istaknuvši da mu u toj misiji itekako može pomoći biskup Komarica i njegova pastoralna misija.

''Sretan sam da imamo prijatelja koji kroz svoj vjerski i društveni rad promovira grad Bihać kao mjesto suživota, tolerancije i međusobnog uvažavanja'', dodao je Fazlić.

Zadovoljstvo današnjom posjetom biskupa Komarice izrazio je i Župa, kazavši da je banjalučki biskup svojim radom postao kohezivni faktor u BiH, priopćeno je iz Kabineta gradonačelnika Bihaća.

Kopirati
Drag cursor here to close