Neočekivana uloga

David Beckham dobio ulogu u seriji ''Mućke''

Kultura / Flash | 21. 01. 2014. u 10:23 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što se David Beckham (38) u svibnju prošle godine oprostio od nogometne karijere, šuškalo se o njegovim glumačkim ambicijama.

U slučaju oca četvero djece to se i pokazalo istinitim. Nogometaš je dobio ulogu u sitcomu 'Mućke'.

Bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije, koji je odrastao samo nekoliko kilometara dalje od seta serije u Peckhamu u južnom Londonu, snimio je s glumcima serije sir Davidom Jasonom i Nicholasom Lyndhurstom skeč koji će se emitirati u humanitarnoj emisiji BBC-a 'Sport Relief'.

Samo nekoliko dana prije smrti glumca Rogera Lloyda Packa, koji je u seriji glumio Triggera, snimili su scenu u kojoj sjede u restoranu koja će se emitirati 21. ožujka.

Komedija se posljednji put prikazivala 2003. godine. Imala je veliki uspjeh u Velikoj Britaniji, emitirala se na BBC-ju 1 od 1981. do 1991. godine, a glumci sir David Jason i Nicholas Lyndhurst postali su zvijezde.

Nogometaš je veliki fan serije, a nekoć je čak razmišljao o kupnji stražnjih vrata Robin Reliant automobila na tri kotača kojeg su u showu vozili Del Boy Trotter i Rodney i to nakon što je bio stavljen na aukciju 2007. godine.

Planirao ih je izložiti u svojoj vili u Los Angelesu, no supruga Victoria uspjela ga je odgovoriti od te ideje.

Kopirati
Drag cursor here to close