Advent

Božić u Tomislavgradu: Koncerti, predstave, izložbe

Duvnjake očekuje veliki koncert Opće Opasnosti.
Kultura / Flash | 01. 12. 2019. u 11:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: KIC / Božiću u susret

Tradicionalna duhovno-kulturna manifestacija "Božiću u susret 2019", koju organizira Općina Tomislavgrad u suradnji s Kulturno-informativnim centrom i Franjevačkim samostanom u Tomislavgradu, započinje u subotu, 14. prosinca, predstavom "Svastike" u izvedbi dramske sekcije Kulturno informativnog centra (KIC) u kino dvorani u Tomislavgradu.

Program se nastavlja 16. prosinca kada će u Gradskoj galeriji KIC-a biti upriličena izložba radova akademskog slikara Ivice Vlašića pod nazivom "Ljepota krajolika, bogatstvo sadržaja".

Dan kasnije, 17.prosinca u kino dvorani KIC-a planirana je promocija knjige tomislavgradske književnice Ive Bagarić "Jakin broć - Iz mista plemenita priče".

Štićenici Staračkog doma u Tomislavgradu imat će priliku 18. prosinca pogledati predstavu "Djeca u Staračkom - Veselje ti navješćujem bako i dide!" koju su za njih priredili polaznici Škole glume i mjuzikla i mališani Dječjeg vrtića u Tomislavgradu.

Koncert polaznika Osnovne glazbene škole održat će se 19. prosinca u Gradskoj galeriji KIC-a. Od 19. do 22. prosinca u dvorani ispod zgrade Brodomerkur (prostorije bivše 'Plastike') održat će se "Advent u Tomislavgradu", a Peti božićni sajam 22. i 23. prosinca u hotelu "Tomislav".

Za ljubitelje tradicijskih napjeva organizator je priredio "Duvanjsko božićno silo" te božićni koncert. "Duvanjsko božićno silo" održat će se u kino dvorani KIC-a, a božićni koncert u spomen bazilici.

Kopirati
Drag cursor here to close