Od 15. travnja

Bogat program Uskrsnih dana HKD 'Napredak'

Uskrsni koncert Napretkove Glavne podružnice Mostar, uz nastup Katedralnog mješovitog zbora "Marija" je na Uskrsni ponedjeljak, 22. travnja u mostarskoj Katedrali.
Kultura / Flash | 10. 04. 2019. u 12:11 Bljesak.info
Kopirati

Izložbom Udruge likovnih umjetnika Hrvatskog kulturnog društva "Napredak", koja se tradicionalno održava u Maloj galeriji crkve sv. Ante na Bistriku, u ponedjeljak 15. travnja počet će Napretkovi Uskrsni dani. 

Ovom prilikom umjetnici će se predstaviti s četrdesetak djela u svim tehnikama. 

Uskrsni koncert Napretkove Glavne podružnice Mostar, uz nastup Katedralnog mješovitog zbora "Marija" je na Uskrsni ponedjeljak, 22. travnja u mostarskoj Katedrali. 

Središnji događaj blagdanskog programa je Napretkov svečani uskrsni koncert, koji će biti održan u srijedu, 24. travnja u Franjevačkom međunarodnom studentskom centru u Sarajevu, uz sudjelovanje eminentnih umjetnika. 

Napretkov malonogometni turnir za veterane i pionire - Memorijalni turnir Zdravko Bošnjak - Čavta bit će održan u subotu i nedjelju, 4. i 5. svibnja na nogometnom stadionu NK SAŠK 1910 Napredak u Doglodima, Sarajevo. 

Dvanaesti Uskrsni boćarski turnir na programu je u nedjelju, 5. svibnja na terenima Boćarskog kluba Napredak Willa u Pijačnoj ulici, priopćeno je iz HKD "Napredak".

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kopirati