Od 14. do 22. rujna,

I ove godine bogat program na ''Danima berbe grožđa – Brotnjo 2019.''

U subotu 14. Rujna, s početkom u 13 sati, na gradskom stadionu ''Bare'' održat će se Međunarodni atletski miting ''Memorijal Bože Gagro – 2019.''.
Kultura / Flash | 11. 09. 2019. u 09:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / Bogat program na ''Danima berbe grožđa – Brotnjo 2019.''

U razdoblju od 14. do 22. rujna, u organizaciji ogranka Matice Hrvatske Čitluk, održat će se  64. turističko-kulturna gospodarstvena manifestacije ''Dani berbe grožđa – Brotnjo 2019.''

U subotu 14. Rujna, s početkom u  13 sati, na gradskom stadionu ''Bare''  održat će se  Međunarodni atletski miting ''Memorijal Bože Gagro – 2019.''.

Za nedjelju 15. rujna u 12 sati planiran je blagoslov obnovljene Čatrnje (1895) dok će se, nakon toga, u  Dvorani Pastoralnog centra, Župni ured sv. Stjepana Prvomučenika, Čerin održati  predstavljanje slikovnica Pere Petrušića ''Nevino srce – Diva Grabovčeva'' i ''Beskrajan san''. Nakon promocije planirana je i izložba ilustracija akademskog slikara Branimira Dorotića

Predstavljanje knjige Jure Belje i Danke Dugandžića ''Brotnjo i Brotnjaci'' u prošlosti i sadašnjosti održat će se u petak 20. rujna s početkom u 20 sati u Podrumima ''Dodik''-– Sportski Centar ''Circle International'' Međugorje.

Na istom mjestu planirana su i stručna predavanja iz vinogradarstva i vinarstva Agronomski i Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru i Federalnog agromediteranskog zavoda, priopćeno je iz ogranka Matice Hrvatske Čitluk.

Kopirati
Drag cursor here to close