Bravo

Bh. folkloraši zasjali u Birminghamu

Tjedan izbjeglica ( Refugee Week) održava se svake godine širom svijeta oko svjetskog dana izbjeglica 20. lipnja.
Kultura / Flash | 24. 06. 2019. u 16:28 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovačka folklorna grupa “ Mladost Bosne” predvođenja  instruktoricom  Fahirom  Hasedžić  predstavljala je  bh. zajednicu u Birminghamu  folklornim nastupom pred publikom u Cannon Hill parku u okviru tjedna obilježavanja svjetskog Dana izbjeglica, priopćeno je iz Bosnia UK Network. 

Nastup je nagrađen aplauzom, a pored mladih iz BiH nastupili su i The Congolese Youth Music Group, MMM (Multi-Cultural Music Making) Group, Khalifa Conte – profesionalni bubnjar iz Senegala, Nicky Reed, Ian Parmel  i mnogi koji su svojim umjetničkim nastupom predstavili svoje etničke zajednice. 

Tjedan izbjeglica ( Refugee Week) održava se svake godine širom svijeta oko svjetskog dana izbjeglica 20. lipnja. U Velikoj Britaniji, tjedan izbjeglica je nacionalni program umjetničkih, kulturnih i edukativnih događaja koji proslavlja doprinos izbjeglica u Velikoj Britaniji  i potiče bolje razumijevanje između etničkih zajednica. 

“Celebrating Sanctuary for Refugee Week “ je dobrotvorna organizacija koja već dugi niz godina organizira različite događaje i aktivnosti  u tijeku Tjedna izbjeglica. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close