5. prosinca u Kosači

Andrija Milošević sa hit predstavom Zlatni lančić od bižuterije ponovno u Mostaru i Sarajevu

Andrija Milošević 5. prosinca nasmijat će mostarsku publiku u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača.
Kultura / Flash | 20. 11. 2018. u 11:44 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zvijezda serije ''Andrija i Anđelka'', Andrija Milošević sa hit predstavom ''Zlatni lančić od bižuterije'' na zahtjev publike ponovo gostuje u Mostaru i Sarajevu.

Novi susret sa sarajevskom publikom zakazuje u Domu Mladih za 6. prosinac, dok će dan ranije, 5. prosinca nasmijati mostarsku publiku u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača.

Prvi termin izvedbe svoje monodrame u Domu Mladih Andrija Milošević je već rasprodao, pa je dodan novi termin- isti dan u 21 sat. Ulaznice za novi termin u prodaji su u sustavu kupikartu.ba, na platou Skenderije i Artikulaciji/BKC.

Također i za mostarsku izvedbu ulaznice se prodaju jako brzo, a osim u sustavu kupikartu.ba, mogu se kupiti i na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru. Za kupce VIP ulaznica planiran je after party nakon predstave u Gastro pub-u Gonzales.

Popularni glumac u predstavi 'Zlatni lančić od bižuterije' oduševljava igrajući lik Crnogorca Kostadina (Lale). Tridesetpetogodišnji Crnogorac je neuspješni student i biznismen koji je naučio da cijeli život živi na tuđi račun.Lijepe djevojke su svuda oko njega, ali njemu ne treba žena za život nego žena koja će ga izdržavati. Neka bogata... I upravo takvu i nađe.

Poznati glumac izvrstan je komičar, a to će i potvrditi ponovo mostarskoj i sarajevskoj publici izvedbom humoristične monodrame, s kojom će zabaviti i nasmijati do suza.

O samoj popularnosti predstave govori činjenica da je Andrija na stalnim turnejama i da se za svako igranje traži karta više. Novosti vezane za predstave pratite na facebook stranici organizatora.

Izvedbe predstave su podržali: Hotel Mepas, Hotel Hills i Gastro pub Gonzales.

Medijski partneri: bljesak.info, RSG, Antena Sarajevo, Mix radio, faktor.ba i Dnevni list.

 

Kopirati
Drag cursor here to close