Izložba i pjesme

Vikend kulture obogatio Rujište

Izložba Viktorije Bande će do daljnjeg biti postavljena u planinarskom domu te pozivaju znatiželjne da navrate i dožive nježne i snažne energije Viktorijinih radova.
Kultura / Flash | 12. 03. 2019. u 00:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vikend kulture u planinarskom domu Rujište protekao je u znaku poezije i likovnosti. Mladi ljudi iz različitih krajeva BiH, okupili su se recitirajući i čitajući kako svoje, tako i stihove znanih i neznanih pjesnika. Poeziju je uz autorske zvuke gitare i različite efekte pratio Amar Šantić, te dao posebnu notu i energiju sudionicima.

Uz književni dio, posjetitelji su imali priliku uživati u, planinom nadahnutim, grafikama i slikama umjetnice iz Banja Luke, Viktorije Bande. Nedjelju su proveli u šetnji kroz šumu i uživali u domaćoj hrani planinarskog doma Rujište. Ovo je bio prvi vikend u nizu kulturno-umjetničkih događaja koji će dalje biti organizirani na Rujištu, sa ciljem da ponovno vrate u vezu prirodu i kulturu, ističu organizatori vikenda kulture.

Izložba Viktorije Bande će do daljnjeg biti postavljena u planinarskom domu te pozivaju znatiželjne da navrate i dožive nježne i snažne energije Viktorijinih radova. U predstojećem periodu, uz ljepše vrijeme koje dolazi, nastavljaju sa raznolikim aktivnostima.

Pored umjetnosti i kulture, bazirat će se i na očuvanje neposredne životne sredine, pošumljavanje, radne akcije pripreme i sadnje njive u Hanskom polju, edukativno-opuštajuće vikende homeopatije i liječenja na prirodne načine, planinarske šetnje, jogu i meditaciju, glazbene slušaonice i slično.

Na facebook i instagram stranici Planinarski Dom Rujište, možete pratiti njihove aktivnosti i pitati sve što vas zanima, rado će odgovoriti i uputiti vas.

Kopirati
Drag cursor here to close