Potpisan memorandum

U Mostar stiglo novo rješenje za mlade

Nakon potpisanog memoranduma o suradnji u Bijeljini, Sarajevu i Mostaru očekuju potpisivanje sličnog sporazuma i otvaranje Proni Omladinskog kluba i u Banja Luci.
Kultura / Flash | 19. 02. 2019. u 00:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom ponedjeljka su direktor Centra za kulturu Mostar Senad Suljić, i generalni menadžer Proni Centra za omladinski razvoj Jasmin Jašarević, potpisali memorandum o suradnji sa ciljem otvaranja Proni Omladinskog kluba u Mostaru.

Proni Omladinski klubovi, u sklopu #STaRBiH projekta, imaju za cilj ponuditi sistemsko rješenje za mlade, njihov razvoj i njihovo uključivanje u društveni život kroz pružanje istih mogućnosti za omladinski rad, volonterski rad i neformalno obrazovanje.

Na sastanku koji je upriličen prije potpisivanja memoranduma o suradnji prisustvovale su i Senada Sadović - šefica službe za odgoj, obrazovanje, mlade i sport pri gradskoj upravi Grada Mostara i Sabina Memić - viši samostalni referent za odnose sa NVO i vjerskim zajednicama. Ovom prilikom i Proni-ja se zahvaljuju gradskoj upravi Mostara za pomoć i podršku koju pružaju inicijativama mladih.

Foto: Proni / Detalj s potpisivanja memoranduma

Nakon potpisanog memoranduma o suradnji u Bijeljini, Sarajevu i Mostaru očekuju potpisivanje sličnog sporazuma i otvaranje Proni Omladinskog kluba i u Banja Luci.

Projekat #STaRBiH je podržan od USAID Bosnia and Herzegovina kojeg implementira Karuna Center for Peacebuilding sa Proni Centrom za omladinski razvoj, CIM - Centar za izgradnju mira Sanski Most, Mali koraci - Small Steps, i Inicijativa mladih za ljudska prava u BiH - YIHR BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close