Street Arts festival

Izložba s porukom: Koristimo resurse Zemlje onoliko koliko nam je zaista potrebno

Izložbom se šalje poruka posjetiteljima kako se trebamo više brinuti o okolišu oko nas, te kako trebamo resurse Zemlje koristiti onoliko koliko nam je zaista potrebno.
Kultura / Flash | 01. 10. 2017. u 12:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U spomen kući Svetozara Ćorovića u subotu navečer otvorena je izložba autorice Vildane Hrnjić pod nazivom ''Budi dio rješenja''. Izložba je organizirana u sklopu Street Arts Festivala.

Na izložbi su predstavljeni plakati koji šalju poruke posjetiteljima kako se trebamo više brinuti o okolišu oko nas, te kako trebamo resurse Zemlje koristiti onoliko koliko nam je zaista potrebno, bez rasipanja u pojedinim dijelovima svijeta, dok drugi oskudijevaju u mnogo čemu.

Plakati se dotiču tema očuvanja vode, šuma i energije, zaštite okoline, te reciklaže. Cilj je edukacija o ovim temama koje su jako zastupljene van granica naše države, proširenje svijesti i motivacija na djelovanje.

Autorica izložbe s prijateljima  - Izložba s porukom: Koristomo resurse Zemlje onoliko koliko nam je zaista potrebno
Foto: Bljesak.info | Autorica izložbe s prijateljima

Kako su priopćili organizatori Street Arts festivala, Hrnjić će osim postavke ove izložbe sudjelovati do kraja festivala u još nekim aktivnostima. Tijekom festivala, Mostar će ugostiti još neke, manje afirmirane umjetnike, a zatvaranje je planirano 10. listopada.

Kopirati
Drag cursor here to close