Učešće i čestitke

Patriotska liga HNŽ aktivno obilježila Dan neovisnosti BiH

Iz regionalnog saveza udruženja boraca i Patriotske lige HNŽ čestitali su Dan neovisnosti građanima Mostara uz želju da se podignu bolje i pametnije generacije.
Kultura / Flash | 04. 03. 2020. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Patriotske lige Hercegovačko - neretvanske županije dali su svoj doprinos obilježavanju 1. ožujka, Dana neovisnosti BiH i to učešćem u programu koji je održan kroz Blagaj, te na Starom graadu iznad Blagaja.

Osim toga, članovi ogranka lige su posjetili i spomen obilježja u Podveležju i drugim mjestima gdje su obilježena stradanja muslimanskog stanovništva.

"Odajemo dužno poštovanje građanima BiH, institucijama države BiH na svim nivoima, entiteta, županija i općina za veličanstveno obilježavanje Dana neovisnosti BiH čime su građani iskazali ljubav prema domovini, nasuprot separatističkim snagama.

Posebnu zahvalnost ističemo ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ, osnovnim i srednjim školama Mostara, Domu kulture Blagaj, Muzeju Hercegovine Mostar, Narodnom pozorištu Mostar, Centru za kulturu Mostar, te KUD-ovima Blagaj, Bijelo Polje i Podveležje" istaknuto je između ostaloga u priopćenju Patriotske lige HNŽ.

Istaknuli su kako su posebno ponosni na svečanu povorku građana i mladih ulicama Mostara, na skok sa Starog mosta, brojne kulturne sadržaje u Mostaru, manifestaciju 'Stazama bosanskih vitezova' (defile stanovništva, defile konjanika, igrokaz, sat povijesti uz Envera Imamovića), te na svečanu akademiju.

Iz regionalnog saveza udruženja boraca i Patriotske lige HNŽ čestitali su Dan neovisnosti građanima Mostara uz želju da se podignu bolje i pametnije generacije.

Kopirati
Drag cursor here to close