Christmas on the Square

Uskoro stiže božićni film u kojem američka glazbena diva glumi anđela

Pjevačica je snimila i naslovnu pjesmu filma, a ona će svoje mjesto naći i na nadolazećem albumu 'A Holly Dolly Christmas'.
Kultura / Film TV | 14. 10. 2020. u 18:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka glazbena diva Dolly Parton glavna je zvijezda Netflixovog novog božićnog filma čija je primjera zakazana za 22. studenoga. Uz najpoznatiju country pjevačicu na svijetu uloge u ovom filmu ostvarili su i Christine Branski, Jennifer Lewis i Treat Williams.

Radnja filma 'Christmas on the Square' je priča o Regini Fuller, bogatoj ženi koja se nakon očeve smrti vraća u svoj mali grad kako bi sve deložirala i zemlju prodala za izgradnju trgovačkog centra - neposredno prije Božića. Naravno, kako radnja odmiče nju obuzima blagdanski duh odustane od izvornih planova nakon što je slušala priče lokalnog stanovništva. Također, uspješno se povezala sa starom ljubavlju i prihvatila vodstvo anđela čuvara kojeg glumi upravo Dolly Parton, prenosi Miss7.

Pjevačica je snimila i naslovnu pjesmu filma, a ona će svoje mjesto naći i na nadolazećem albumu 'A Holly Dolly Christmas'. Prvi je ovo album s božićnim pjesmama koji Dolly izdaje u posljednjih trideset godina. Izgleda kako je iznimno ozbiljna u svojoj namjeri da u ovoj za mnoge izazovnoj godini širi blagdanski duh i radost. A dok nestrpljivo iščekujemo dolazak filma na male ekrane, ovdje možeš poslušati naslovnu pjesmu:

Video: Dolly Parton - Christmas on the Square (Audio)
Kopirati
Drag cursor here to close