Poziv

Tuzla Film Festival traži nove filmove

Kultura / Film TV | 02. 02. 2016. u 12:48 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otvoren je regularni poziv za prijavu filmova za službeni program Petog Tuzla Film Festivala - južnoslavenskog filma koji će biti održan od 12. do 16. listopada u Tuzli.

Poziv je otvoren za filmove u četiri kategorije: dugometražni, kratki igrani, dokumentarni i animirani film koji su proizvedeni 2015/2016. godine. I ove godine otvoren je poziv za slanje filmova u kategoriji "Snimaj bilo čim" i "Future generation short films".

Future generation short films je otvoren za mlade redatelje iz cijeloga svijeta za filmska ostvarenja u kategoriji kratki igrani film, maksimalnog trajanja 15 minuta.

Filmovi proizvedeni izvan spomenutog roka pozvani su isključivo za programe izvan konkurencije. Rok za prijavu filmova je 1. srpnja 2016. godine, priopćili su iz Tuzla Film Festivala.

Ističu da više od stotinu filmova s južnoslavenskih prostora, kao i trideset internacionalnih filmova koji su prikazani na prošlogodišnjem TFF-u dokazuju da je tuzlanski festival postao ozbiljan događaj i mjesto okupljanja filmskih profesionalaca iz ovog dijela Europe te cijeloga svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close