Popis filmova

Što nam sprema Marvel?

Pažnju publike cijelu su dan golicali isječci iz brojnih nastavaka i novih produkcija četvre faze Marvelova filmskog svemira...
Kultura / Film TV | 21. 07. 2019. u 18:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Filmski studio Marvel najavio je na sajmu Comic Conu u San Diegu deset novih filmova, prenose u nedjelju agencije.

Okružen brojnim holivudskim zvijezdama, direktor tvrtke Kevin Feige objavio je popis filmova post-Avengerske ere, na opće oduševljenje posjetitelja tog najvećeg sajma pop-kulture na svijetu.

Jedno od većih iznenađenja je da će oskarovac Mahershala Ali glumiti lovca na vampire Bladea, kojega je u filmu iz 1998. igrao Wesley Snipes, piše Hina.

Natalie Portman potvrdila je da će se vratiti u četvrtom nastavku filma o Thoru, "Thor: Love and Thunder". Ponovno će glumiti Jane Foster, ali ovaj put obdarenu moćima Thorova čekića.

Pažnju publike cijelu su dan golicali isječci iz brojnih nastavaka i novih produkcija četvre faze Marvelova filmskog svemira (MCU).

 

Najprije je najavljen film "The Eternals" u kojem glume Angelina Jolie i Salma Hayek. Publici je otkriveno i da će se snimati prvi film o azijsko-američkom superheroju "Shang-Chi". Nakon višemjesečnog castinga, glavna je uloga dodijeljena kanadskom glumcu Simu Liu koji će igrati majtora kung-fua.

Shang-Chi, sin oca Kineza i majke Amerikanke, prvi se put u Marvelovim stripovima pojavio prije gotovo 50 godina.

Nakon višemjesečnih nagađanja, Marvel je konačno objavio pojedinosti o željno iščekivanoj "Crnoj udovici" sa Scarlett Johansson kao Natashom Romanoff.

Film se snima već 30 dana, a u traileru su otkrivene prve scene iz Budimpešte.

Neki nadolazeći Marvel filmovi

The New Mutants (2020.),
Black Widow (2020.),
Morbius (2020.),
The Eternals (2020.),
Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings (2021.),
Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2021.),
Thor: Love and Thunder (2021.).

Kopirati
Drag cursor here to close