Sex & Grad

Službeno je: Faca se vraća!

Dugo se šuškalo i o tome hoćemo li u rebootu ‘Seksa i grada’ gledati uvjerljivo najšarmantnijeg muškarca koji je imao izuzetno važnu ulogu u seriji, slavnog Facu (Mr. Biga)...
Kultura / Film TV | 27. 05. 2021. u 12:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon brojnih ‘lažnih’ uzbuna i glasina te gotovo 16 godina, vraća se kultna serija ‘Seks i grad’. Potvrđeno je da će specijalni reboot izaći na streaming servisu HBO Maxu, a novo poglavlje u životima slavnih prijateljica zvat će se ‘And Just Like That…’

Kako je i bilo za očekivati, četvorka neće biti u punom sastavu: vraćaju se Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, ali ne i Kim Cattrall koja je igrala genijalnu Samanthu.

Dugo se šuškalo i o tome hoćemo li u rebootu ‘Seksa i grada’ gledati uvjerljivo najšarmantnijeg muškarca koji je imao izuzetno važnu ulogu u seriji, slavnog Facu (Mr. Biga), a prvotne su informacije govorile kako Chris Noth ipak neće ponovno uskočiti u cipele televizijskog lika koji ga je proslavio.

Baš zato, sinoć je svjetskom medijskom scenom odjeknulo veliko iznenađenje – Faca se doista vraća i u ovom rebootu pridružit će se zasad potvrđenoj postavi, koju će činiti tri već spomenute glumice i njena nova zvijezda Sara Ramirez.

“Kako bismo ikad mogli napraviti novo poglavlje Seks i grad priče bez našeg Mr. Biga?”, izjavio je jučer izvršni producent serije Michael Patrick King i oduševio milijune obožavatelja diljem svijeta, prenosi Journal.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close