Opa

Simpsoni predvidjeli borbu Joshue i Ruiza?

"Simpsoni su čak predvidjeli borbu između Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue", napisao je jedan tip na Twitteru.
Kultura / Film TV | 08. 12. 2019. u 17:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Anthony Joshua u sinoćnjem revanšu uspješno je pobijedio Andyja Ruiza te tako postao boksači prvak, a to su u jednoj epizodi predvidjeli i Simpsoni.

"Simpsoni su čak predvidjeli borbu između Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue", napisao je jedan tip na Twitteru.

Konkretna scena nokauta dogodila se u trećoj epizodi osme sezone The Homer They Fall, koja je emitirana 1996., a koju su 23 godine poslije usporedili s udarcem Joshue.

Nije ovo jedino što su Simpsoni predvidjeli, već su prije kroz svoje epizode precizno najavili neke velike svjetske događaje, tako je puno teorija zavjere napravljeno zbog epizode u kojoj su nesvjesno "najavili" pad blizanaca 11. rujna.

Tu je bilo i apsurdnih ostvarenja, od toga da će Donald Trump postati predsjednik, do toga da će Lady Gaga nastupati na Super Bowlu.

U epizodi iz 2017. The Serfsons u kojoj su kroz parodiju prikazali Igre prijestolja slučajno su "otkrili" što će se dogoditi u predzadnjoj epizodi popularne serije.

Osim toga ostvarila su im se proročanstva vezana i za neke sportske događaje, od finala Svjetskog prvenstva u Rusiji do predviđanja najveće nogometne afere.

Kopirati
Drag cursor here to close