Borba za Željezno prijestolje

Sansa će ubiti Cersei?

Jedan od likova čiju sudbinu još ne znamo je i kraljica Cersei, a neki su fanovi uvjereni da će joj glave doći upravo Sansa Stark.
Kultura / Film TV | 03. 05. 2019. u 13:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako se bliži kraj Igre prijestolja, preostalo nam je još jako malo neotkrivenih tajni. Nakon što su s puta maknuli Noćnog kralja i njegovu vojsku (ne)mrtvih, na red je došlo da saznamo tko će zasjesti na Željezno prijestolje, ali i tko će preživjeti do kraja.

Jedan od likova čiju sudbinu još ne znamo je i kraljica Cersei, a neki su fanovi uvjereni da će joj glave doći upravo Sansa Stark. Osim što su njih dvije izgradile odnos tijekom Sansinog prisilnog boravka na Joffreyjevom dvoru te joj Sansa ima puno toga za naplatiti, tu je i činjenica da je njena sestra Arya već ubila Noćnog kralja pa su fanovi uvjereni da ona neće ubiti i Cersei, piše Index. 

No, jedan detalj u seriji ih je, kako tvrde, usmjerio na Sansu. Prisjetimo se, u prvoj epizodi serije Arya od Jona Snowa na poklon dobiva mač, a prvo što ju je naučio bilo je: "Ubadaš ih šiljatim krajem." 

Te iste riječi Arya, koja je u međuvremenu postala opasni ubojica, govori svojoj sestri prije bitke s mrtvima predajući joj nož.

"Ne znam kako ga koristiti", kaže Sansa.

"Ubadaš ih šiljatim krajem", odgovara joj Arya.

Fanovi su to shvatili kao znak da će upravo Sansa ubiti njihovog trenutno najvećeg neprijatelja, Cersei Lannister.

Kopirati
Drag cursor here to close