Quentin Tarantino i J.J. Abrams spremaju novi ''Star Trek''

Ukoliko obojica budu zadovoljni za scenarijem Tarantino bi preuzeo redateljsku ulogu, dok bi Abrams na projekt trebao biti uključen kao producent.
Kultura / Film TV | 06. 12. 2017. u 20:37 Bljesak.info
Kopirati

Quentin Tarantino i J.J. Abrams smišljaju planove za novi film u franšizi Zvjezdanih staza, koji u pripremi ima Paramount.

Detalji o novom filmu za sada su još obavijeni velom tajne. Tarantino i Abrams još će pričekati dok ne nastane konkretan scenarij prije nego se obvežu na stvaranje filma, no navodno su već uključeni u proces dogovaranja oko smišljanja priče za novi film.

Ukoliko obojica budu zadovoljni za scenarijem Tarantino bi preuzeo redateljsku ulogu, dok bi Abrams na projekt trebao biti uključen kao producent.

Cijeli projekt je za sada još u jako ranoj fazi razvoja, ali u Paramountu se nalazi na visokom mjestu prioriteta. Abrams je već režirao dva filma u franšizi prije nego je krenuo na novi projekt režiranja filma Ratovi zvijezda: Sila se budi za Disney, prenosi MojTV.hr.

Tarantino je već dugo obožavatelj serijala Zvjezdanih staza.

Još nije poznato kada bi projekt trebao početi s produkcijom. Vjerojatno kada Tarantino završi sa snimanjem svog devetog filma, neimenovanog projekta usmjerenog na ubojstva vezana uz Charlesa Mansona i kada Abrams bude gotov sa Epizodom IX Ratova zvijezda, koja je trenutno u predprodukciji.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.