Rok za prijavu je 20. listopad

Pravo Ljudski Film Festival poziva mlade da se uključe u žiri

Pravo Ljudski Film Festival poziva mlade kreativce u dobi između 17 i 21 godine iz BiH da se prijave za sudjelovanje u žiriju
Kultura / Film TV | 12. 10. 2017. u 11:29 Fena
Kopirati

Pravo Ljudski Film Festival, koji će biti održan od 9. do 12. studenog u Sarajevu, poziva mlade kreativce u dobi između 17 i 21 godine iz BiH da se prijave za sudjelovanje u žiriju za izbor najboljeg Zumiraj prava filma za mlade, koji će pored filmskog programa i razgovora o filmovima sudjelovati i u radionici Medijske pismenosti.

Zumiraj dokumentarni film je jedini natjecateljski program Zumiraj prava festivala za mlade, načinjen od aktualnih, angažiranih kreativnih dokumentarnih filmova koji se bave globalnim i lokalnim temama od posebnog interesa za mlade.  Zumiraj prava žiri za mlade svake godine bira najbolji film za mlade koji je iz estetskih ili narativnih razloga najdraži toj populaciji.

Radionica Medijska pismenost, koju će sudionici žirija paralelno pratiti, fokusirat će se na filmsku pismenost i alternativne načine izražavanja mišljenja i društvenog angažmana putem medija, sa fokusom na društvene mreže i blog.

Rok za prijavu je 20. listopad 2017. godine.

Radionica Medijske pismenosti se organizira u partnerstvu sa UNDP u BiH, dok je Zumiraj prava festival za mlade omogućen podrškom Nacionalne fondacije za demokratiju iz Washingtona, priopćeno je iz Pres službe Pravo Ljudski Film Festivala.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.