"Macgyver"

Popularna holivudska serija epizodu posvetila borbi protiv vlasti u RS-u

Holivudska serija "Macgyver" cijelu epizodu posvetit će navodnim provjedima u Banja Luci i Republici Srpskoj te borbi protiv vlasti.
Kultura / Film TV | 03. 06. 2021. u 22:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od epizoda serije "Macgyver" opisuje navodnu borbu demonstranata u Banja Luci protiv autokratske vlasti i predsjednika Republike Srpske.

Glavni junaci ove serije se nakon javljanja jedne od djevojaka koja predvodi prosvjede u Banja Luci odlučuju uključiti u cijelu priču i doći u RS gdje se odigrava prava drama tijekom protrage za nestalim liderom demonstracija.

Kako su napisali na službenom Instagram profilu ove serije "nisu samo razgovarali s banjalučkom policijom", prenosi BUKA

"MacGyver", nova ekranizacija klasične serije, akcijsko-avanturistička je drama o dogodovštinama 20-godišnjeg Angusa "Macu" MacGyvera, genijalnog mladića čija snalažljivost ne poznaje granice.

Serija prati 20-godišnjeg MacGyvera, koji stvara tajnu organizaciju unutar američke vlade u kojoj upotrebljava svoj iznimni talent za nekonvencionalno rješavanje problema i beskrajne znanstvene spoznaje kako bi spasio živote.

 

Kopirati
Drag cursor here to close