Danas

Počinje zadnja sezona La Case de Papel

''Profesor prvi put nema plan za bijeg. Baš kad pomisle da nema ništa gore, novi neprijatelj stiže na scenu, i to puno moćniji od onih s kojima su se do sad susretali.''
Kultura / Film TV | 03. 09. 2021. u 09:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak 3. rujna počinje posljednja sezona serije La Case de Papel, odnosno prvi dio posljednje sezone, prenosi Index.

"Ekipa se već preko 100 sati nalazi zatvorena u banci. Uspjeli su spasiti Lisabon, ali izgubili su jednog od svojih. Profesor prvi put nema plan za bijeg. Baš kad pomisle da nema ništa gore, novi neprijatelj stiže na scenu, i to puno moćniji od onih s kojima su se do sad susretali. Bliži se kraj najveće provale u povijesti, a ono što je počelo kao pljačka pretvorit će se u rat", stoji u opisu sezone na Netflixu.

Na YouTubeu je jučer bjavljeno kako će izgledati prvih 15 minuta prve epizode.

Video: La Casa de Papel | Prvih 15 minuta dijela 5 | Netflix

Prethodna sezona završila je zato što je banda zarobljena u nacionalnoj banci u sukobu s vojskom u stilu Butcha Cassidyja.

"Kad smo počeli pisati petu sezonu usred pandemije, osjećali smo da moramo promijeniti ono što ljudi očekuju od sezone i napraviti senzaciju od kraja serije u prvom dijelu. U drugom dijelu ćemo se više fokusirati na emotivnu situaciju likova", rekao je jedan od tvoraca serije, Alex Pina.

Ipak, za fanove koji tuguju zbog kraja serije Netflix ima dobre vijesti. U studenom će fanovi moći pokazati svoje umijeće pljačke. Money Heist: The Experience impresivan je događaj koji će obožavateljima diljem svijeta dati priliku da svoj kriminalni um stave na kušnju.

Potencijalni lopovi u Londonu, Parizu, Miamiju, Mexico Cityju i New Yorku bit će regrutirani u zloglasnu bandu i izazov će im se uvući u mnoštvo međunarodnih meta, uključujući La Monnaie de Paris - francusku kovnicu novca. Pod vodstvom ''profesora'', skupina će se pokušati infiltrirati u institucije i dokazati da imaju sve što je potrebno da budu dio zloglasne bande.

Kopirati
Drag cursor here to close