Svemu je došao kraj

Objavljen trailer - 'Avengers 4' je napokon tu

Nastavak najpoznatije Marvelove franšize na filmskom se platnu trebao pojaviti u svibnju 2019., a objavljeni trailer najavljuje spektakularno finale kakvo još nije viđeno...
Kultura / Film TV | 07. 12. 2018. u 17:57 Bljesak.info
Marvel Studios' Avengers - Official Trailer

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Objavljen je trailer za četvrti nastavak Marvelovih 'Osvetnika'. Film je u svjetska kina trebao doći 3. svibnja 2019., a obožavatelje Marvelove franšize novi trailer ostavio je bez daha.

Četvrti nastavak najpoznatije Marvelove franšize na filmsko platno još jednom dovodi Iron Mana, Kapetana Ameriku i Crnu Udovicu, a u njihovim avanturama akcije zasigurno neće nedostajati. Uz te junake prvi put vidimo i Clinta Bartona, znanog prije kao Hawkeye, koji nam se vraća u novoj ulozi, onoj smrtonosnog Ronina. Osim njega pojavljuje se i Ant Man, što je bilo predskazano na kraju 'Ant Man and The Wasp'.

Treći nastavak 'Osvetnika' potpuno je oduševio publiku, ali i kritičare koji su sumnjali u taj dugo najavljivani film. Ne samo to, već je film čak i s troškovima izrade između 300 i 400 milijuna dolara postao jedan od profitabilnijih filmova uopće.

Ukupna mu je zarada bila čak dvije milijarde dolara, što je zarada o kojoj velika većina drugih filmova može samo sanjati.


Trailer 'Osvetnika' odmah je oduševio sve vjerne Marvelove obožavatelja, a dosad ga je na YouTubeu pogledalo više od 460 tisuća ljudi.

Kao i u prethodnom uratku, i u ovom glumi mnoštvo zvijezda. Tako ćemo vidjeti gotovo sve zvijezde koje su glumile i u prethodnim filmovima. Nastupaju Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, a kako smo vidjeli i Jeremy Renner. Uz njih se pojavljuju i Samuel L. Jackson, Chris Pratt (posljednji od tri Chrissa), Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Don Cheadle, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Paul Rudd te Brie Larson.

Na žalost, Tom Hiddleston ne nalazi se na popisu glumaca, pa je posve vjerojatno kako je smrt Lokija u prethodnom filmu bila stvarna.

'Avengers: Endgame' u kina dolazi 26. travnja 2019. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close