Jedan je rat koji je zaista bitan

Objavljen prvi trailer zadnje sezone Igre prijestolja

"Postoji samo jedan rat koji je zaista bitan. I on je tu", najavio je jedan od glavnih likova, Jon Show.
Kultura / Film TV | 14. 01. 2019. u 08:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Screenshot / 

Fanove planetarno popularne serije Igra prijestolja nakon dugog iščekivanja oduševila je prva najava finalne sezone, a napokon je otkriveno i kad ćemo konačno moći pogledati premijeru prve epizode.

Radi se o teaseru u trajanju od minutu i 15 sekundi u kojima se, doduše, ne nalaze novi kadrovi, već je sastavljen od najvažnijih trenutaka prošlih sedam sezona i otkriva nam gdje se svatko od likova nalazi u ovom trenu, piše Index.hr.

"Postoji samo jedan rat koji je zaista bitan. I on je tu", najavio je jedan od glavnih likova, Jon Show.

Video: ForTheThrone

Fanove je također razveselila činjenica da se napokon zna kad će se prikazati prva epizoda nove sezone, a to je travanj iduće godine. Iako se o nadolazećoj sezoni serije zna jako malo detalja, glumci su nakon čitanja scenarija otkrili da je kraj serije "gorkosladak", a najavljeno je i da nas očekuje najveća bitka u povijesti televizije.

Glumac Peter Dinklage je u intervjuu koji je ranije ovog mjeseca dao za Entertainment Weekly otkrio da će posljednja bitka biti "brutalna".

"Bitka Kopiladi u usporedbi s njom djeluje kao zabavni park", dodao je on, referirajući se na najbrutalniji okršaj koji se u ovoj seriji do sada dogodio.

Kopirati
Drag cursor here to close