Nova priča

Novi Superman bit će crnac

Scenarij će napisati Ta-Nehisi Coates, javnosti poznat po svom radu na Marvelovom svijetu Wakande.
Kultura / Film TV | 06. 05. 2021. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako zasad nije poznato tko će glumiti novog Supermana i kome će pripasti režiserska palica, zna se da će oni biti crne rase.

Scenarij će napisati Ta-Nehisi Coates, javnosti poznat po svom radu na Marvelovom svijetu Wakande.

Iako je to prvi put da će se crni Superman pojaviti na velikom platnu, to nije slučaj za svijet DC-ja. Lik Calvina Ellisa pojavio se 2009. godine u serijalu Final Crisis 7 kao Superman iz alternativnog svemira, a na Zemlji je bio predsjednik SAD-a. Autora tog stripa Granta Morrisona za to je inspirirao Barack Obama, piše Daily Mail.

No to ne znači da će takva biti i Coatesova verzija Supermana.

Što se tiče glavne uloge, zasad je bilo šuškanja da bi mogla pripasti Michaelu B. Jordanu, no on je te glasine negirao. "Laska mi što me ljudi spominju u tom kontekstu. To je svakako kompliment, ali ovaj ću film samo gledati", rekao je.

U režiserskoj utrci su navodno Barry Jenkins, Ryan Coogler, Steven Caple Jr., J. D. Dillard, Regina King i Shaka King, no zasad nije poznato kome će ta uloga zaista pripasti.

Ono što je sigurno, tvrdi izvor, je da će producent biti slavni J. J. Abrams. "Postoji nova, snažna i potentna priča o Supermanu koju treba ispričati. Izuzetno smo sretni što će nam gospodin Coates pomoći prikazati je na ekranu", rekao je Abrams, prenosi Index.

Kopirati
Drag cursor here to close