'Za smrt nema vremena'

Novi James Bond u kinima od 30. rujna

Karizmatičnog agenta britanske tajne službe MI6, kodnog naziva 007, portretirat će Daniel Craig, što će mu biti peta uloga tajnog agenta.
Kultura / Film TV | 23. 04. 2021. u 15:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najdugovječnijih filmskih franšiza u povijesti filma dobiva nastavak (''Za smrt nema vremena'') jer se tajni agent James Bond vraća na veliko filmsko platno 30.09.2021.

Karizmatičnog agenta britanske tajne službe MI6, kodnog naziva 007, portretirat će Daniel Craig, što će mu biti peta uloga tajnog agenta.

Bond je napustio aktivnu službu no njegova „penzija“ je kratkog vijeka.

Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Snimanje novog filma odvijalo se na lokacijama u Londonu, Italiji, Jamajci te u Norveškoj. Producenti filma izrazili su svoje zadovoljstvo s činjenicom da se Bond vraća na Jamajku, na mjesto na kojem je Fleming stvorio legendarnog agenta.

Novi film o Bondu, 25. po redu, režira Cary Joji Fukunaga, scenarij pišu Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge i Fukunaga. Pored Craig-a u ponovljenim ulogama vraćaju se i Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw i Jeffrey Wright, a nova lica koja će se pojaviti u špijunskoj kampanji uključuju Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, Davida Dencik, Lashana Lynch i Billy Magnussen.

 

Redatelj: Cary Joji Fukunaga

Scenaristi: Neal Purvis, Robert Wade, Cary Joji Fukunaga, Phoebe Waller-Bridge

Producenti: Michael G. Wilson, Barbara Broccoli

Glumci: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes

Distribucija: Editus d.o.o.

Kopirati
Drag cursor here to close