Sastanak s liječnicima

Nova sezona "Uvoda u anatomiju" dijelom i o pandemiji koronavirusa

"Mnogi su liječnici o svojim iskustvima najprije razgovarali s nama. Neki su doslovno drhtali prepričavajući ono kroz što su prošli, nastojeći pritom ne zaplakati.''
Kultura / Film TV | 23. 07. 2020. u 16:28 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom na to da pandemija koronavirusa još uvijek pogađa milijune ljudi širom svijeta, producenti serije "Uvod u anatomiju" odlučili su dio iduće, sedamnaeste po redu sezone posvetiti pričama o borbi zdravstvenih radnika na prvim linijama s ovom zaraznom bolesti, piše BuzzFeed.

"Ne možemo se hvaliti time da smo jedna od najdugovječnijih 'bolničkih serija', a pritom ne prikazati ono što se upravo događa oko nas", rekla je izvršna producentica serije Krista Vernoff.

"Prije svake sezone scenaristi se sastaju sa stvarnim liječnicima te s njima razgovaraju o njihovim iskustvima s posla, što nerijetko uključuje i brojne bizarne i smiješne događaje. No ovogodišnji su sastanci više izgledali poput svojevrsne terapije, jer nam je nekoliko zdravstvenih radnika iz prve ruke detaljno opisivalo vlastita iskustva u borbi s pandemijom koronavirusa", kazala je, prenosi Hina.

"Mnogi su liječnici o svojim iskustvima najprije razgovarali s nama. Neki su doslovno drhtali prepričavajući ono kroz što su prošli, nastojeći pritom ne zaplakati. Blijedih i iscrpljenih lica govorili su nam o borbi protiv koronavirusa kao da govore o ratu - ratu za koji nisu bili ni obučeni ni pripremljeni", rekla je Krista.

Premda još nisu poznate pojedinosti o tomu na koji će se način omiljeni likovi "Uvoda u anatomiju" nositi s pandemijom, Krista je otkrila da će dr. Owen Hunt biti vrlo aktivan i koristan.

Unatoč tomu što snimanje sedamnaeste sezone serije još nije započelo, scenaristi smišljaju kako pretočiti stvarnost pandemije u bolnicu Grey Sloan, a istodobno zadržati humor i malo romantike po kojoj je serija poznata.

Krista kaže da s nestrpljenjem očekuje nastavak snimanja serije s omiljenim likovima poput dr. Meredith Gray, Mirande Bailey i ostatka liječničke ekipe iz Grey Sloana koji će u idućoj sezoni gledateljima donijeti zanimljive nove priče, javlja Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close