Code Movie Nights

Niz filmskih večeri u Code Hubu Mostar

Šest filmskih večeri bit će dijelom jedinstvenog Festivala animiranog filma kojeg će obilježiti projekcije filmova japanskog redatelja Hayao Miyazakia.
Kultura / Film TV | 03. 05. 2019. u 15:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Code Hub Mostar, prvi coworking prostor u središtu Mostara otvoren od strane INTERA Tehnološkog Parka, više od godinu dana predstavlja idealno mjesto za rad, učenje, ostvarivanje poslovnih kontakata, ali i za zabavu i druženje s prijateljima i kolegama.

Nizom suradnji i partnerstava, Code Hub Mostar svojim korisnicima i široj javnosti pruža pristup jedinstvenim i zanimljivim sadržajima. Kako bi proljetne nedjeljne večeri učinio još ugodnijima, Code Hub Mostar u suradnji s Mostar Summer Youth Programme organizira niz izdanja Code Movie Nightsa.

Šest filmskih večeri bit će dijelom jedinstvenog Festivala animiranog filma kojeg će obilježiti projekcije filmova japanskog redatelja Hayao Miyazakia. Svake nedjelje od 5.5. do 9.6.2019. godine točno u 18 sati u ovom coworking prostoru će se prikazivati jedan animirani film, a projekciju će upotpuniti i kratki razgovori na temu svakog filma.

Filmovi ovog redatelja se dotiču svevremenskih tema poput odnosa između ljudi i prirode, zaštite okoliša, obitelji i prijateljstva, ali i snage mladih ljudi. Protagonisti njegovih filmova gotovo su uvijek kompleksni, nikada posve dobri ili posve loši.

Sudjelovanje na svim projekcijama je besplatno, a dobrodošli su svi oni koji su već prije imali priliku upoznati se s radom ovog japanskog redatelja, ali i oni koji to tek žele postati. Registracija nije potrebna, dovoljno je da svi zainteresirani dođu u nedjelju u Code Hub Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close