Paramount+

Netflix dobiva konkurenciju, stiže novi streaming servis

ViacomCBS poručuje kako u planu ima više od 50 originalnih serija koje će se pojaviti u periodu od dvije godine. Između ostalog, i nove sezone serija kao što su Frasier, Criminal Minds i iCarly.
Kultura / Film TV | 02. 03. 2021. u 20:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog tjedna s radom započinje Paramount+, novi streaming servis koji će obogatiti već ionako prezasićeno tržište kojim dominira Netflix uz jake sile Hulua, HBO-a, Disneyja, Applea i Amazona, piše Index.hr.

Doduše, radi se o uvjetno rečeno novom servisu jer će Paramount+ zamijeniti CBS All Access koji se nije pretjerano isticao osim ako ne govorimo o Zvjezdanim stazama.

Ipak, Paramount+ imat će gomilu novog i originalnog sadržaja, ali i CBS-ove stanice. No, ono najbitnije je da će servis kroz naredne dvije godine dobiti zavidnu količinu ekskluzivnog sadržaja. ViacomCBS poručuje kako u planu ima više od 50 originalnih serija koje će se pojaviti u periodu od dvije godine. Između ostalog, i nove sezone serija kao što su Frasier, Criminal Minds i iCarly.

Isto tako, Paramount+ će, osim baze od 2500 filmskih naslova, streamati i nove filmove 45 dana nakon što završe s prikazivanjem u kinima, a među nadolazećim naslovima su A Quiet Place II i Mission Impossible 7.

Kopirati
Drag cursor here to close