Prilika za studente

Naučite pisati filmske kritike

Prijaviti se mogu studenti filmskih akademija, fakulteta vizualnih umjetnosti, filoloških i filozofskih fakulteta iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
Kultura / Film TV | 08. 07. 2021. u 12:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mreža festivala jadranske regije poziva studente filmskih akademija i srodnih fakulteta, koji su zainteresirani za učenje o pisanju filmske kritike da se prijave na radionicu koja će se održati u okviru Filmskog festivala Herceg Novi, između 1. i 7. kolovoza 2021. godine.

Prijaviti se mogu studenti filmskih akademija, fakulteta vizualnih umjetnosti, filoloških i filozofskih fakulteta iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, od 18 do 30 godina starosti, koji se žele baviti pisanjem filmske kritike.

Detalje prijave možete provjeriti OVDJE.

Radionicu će voditi profesionalni filmski kritičari i autori, a sudionici će osim mentorskog rada i predavanja, moći da prate kompletan filmski program festivala.

Po završenoj radionici, najuspješniji radovi polaznika radionice bit će predstavljeni i na ostalim festivalima iz Mreže festivala jadranske regije.

Mrežu festivala jadranske regije čine Sarajevo Film Festival, Filmski festival Herceg Novi, Zagreb Film Festival i Festival autorskog filma Beograd.

Kopirati
Drag cursor here to close