pretpremijera

Mostar jedan od svjetskih gradova koji će među prvima vidjeti novi Star Wars

Kultura / Film TV | 10. 12. 2015. u 13:49 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Serijal Ratova zvijezda (Star Wars) tijekom svih ovih godina zgrnuo je hrpu novca i skupio milijune vjernih poklonika, stoga je samo bilo pitanje vremena kada će se snimiti novi nastavci.

Snimit će se tri, a prvi dio nove trilogije Ratovi zvijezda: Sila se budi (Star Wars: The Force Awakens) imat će svjetsku premijeru 14. prosinca u Los Angelesu, a dva dana kasnije i u ostatku svijeta.

Među svjetskim gradovima u kojima će se među prvima prikazivati ovaj spektakl bit će i Mostar, a mostarski multipleks Cinestar prikazat će ovaj film pretpremijerno u srijedu 16. prosinca, minutu prije ponoći.

Ovaj nastavak ima radnju smještenu nekih 30 godina poslije radnje koja se zbivala u Povratku Jedija, a ima čak i iste glumce iz originalne trilogije, Harrisona Forda, Marka Hamilla i Carrie Fisher.

Ovaj nastavak režirao je JJ Abrams, čovjek koji je režirao i najnoviji film Star Trek serijala, a scenarij je napisao scenarist dva filma iz originalne trilogije Lawrence Kasdan.

Do te pretpremijere Cinestar na 'regularnom' repertoaru ima dvije premijere. Prva je komedija Božić kod Cooperovih (Love the Coopers), a druga animirani Snoopy i Charlie Brown Peanuts film (The Peanuts Movie), baziran na legendarnom stripu koji se izdavao čak 50 godina Peanuts.

Kopirati
Drag cursor here to close