Sarajevo film festival

Medvjedić Lino donosi radost posjetiteljima Dječjeg programa na SFF-u

Podravka je i pokrovitelj nagrade Srce Sarajeva za najbolji kratki film.
Kultura / Film TV | 10. 08. 2018. u 11:45 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Medvjedić Lino, maskota Podravkinog Lino branda,  i ove će godine uljepštati najmlađim filmoljupcima boravak na Sarajevo Film Festivalu i to na projekcijama filmova koje će se tijekom festivala održati u Pozorištu mladih i Kinu Novi Grad.

Tako će medvjedić Lino, prije projekcije filmova iz sekcije Kratki – Mini Arena koja je zakazana za 12:00 sati u subotu, 11.08. zabavljati najmlađe, a svi prisutni će moći uživati i u degustacijama Lino i Šumi proizvoda U okviru projekcije u Pozorištu mladih će biti prikazani filmovi: U ribolovu, De Natura, Između linija, Clemencino poslijepodne, Pingvin, Izgubljeno nađeno, Mačiji dani. Lino će u Pozorištu mladih biti u ponedjeljak 13.08. prije projekcije filma „Djevojka u bijegu“ koja je zakazana za 17:00 sati.

Na radost mališana i onih malo starijih, medvjedić Lino će upriličiti i posjete kinu Novi Grad i to prije projekcija filmova u ponedjeljak 13.08. kada je u okviru Teen Arene zakazana projekcija filma „Stari momci“ za 18:00 sati, te prije projekcije filma „Djevojka u bijegu“ koja je zakazana u srijedu 15.08. u 18:00 sati u kinu Novi Grad, a u okviru Dječjeg programa festivala.

Podravka već tradicionalno podupire Sarajevo Film Festival, a ove godine osim pokroviteljstva završne večeri Festival Closing Reception planirane za 16.08. posebice će se posvetiti druženju Lino medvjedića s najmlađim ljubiteljima velikog filmskog platna, prije projekcija filmova iz dječjeg programa festivala.  Podravka je ove godine u parku Hastahana od 10. do 17. 08. pripremila posebnu filmsku poslasticu – Kino u parku by Vegeta Natur na kojemu će posjetitelji moći besplatno uživati u bezvremenskim filmskim klasicima pod vedrim nebom festivalskih noći. Sve projekcije počinju o 21:00 sati.

Podravka je i pokrovitelj nagrade Srce Sarajeva za najbolji kratki film.

Kopirati
Drag cursor here to close