OK cinema zona

Ljubitelji filma uživat će i na ovogodišnjem Nektar OK Festu

Ljubitelji filma uživat će i ove godine na Tjentištu u filmskim projekcijama koje su na programu u okviru OK CINEMA ZONE.
Kultura / Film TV | 06. 08. 2021. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nektar OK Fest, donosi još novih sadržaja. Ljubitelji filma uživat će i ove godine na Tjentištu u filmskim projekcijama koje su na programu u okviru OK CINEMA ZONE.

Uz odličan glazbeni program, promocije knjiga, te adrenalinski doživaljaj nacionalnog parka Sutjeska,program OK cinema zone upotpunjuje sadržaj festivala, te ljubiteljima sedme umjetnosti pruža jedinstven doživljaj filmskih projekcija na otvorenom, pod zvjezdanim nebom na Tjentištu.

Na programu su dvije filmske projekcije koje će14. i 15.kolovoza biti prikazane na velikom filmskom platnu od 21u OK Cinema zoni koja je locirana ispred Hotela „Mladost“ na Tjentištu.

Subota /14. kolovoz/ – „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“
Nedelja /15. kolovoz/ - „Tusta“

Film„Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, redatelja Mladena Matičevića je dokumentarac sa elementima igranog filma o poznatom glazbeniku, tekstopiscu i frontmenu benda Idoli, Vladi Divljanu. Film redatelja Andreja Korovljeva, „Tusta“ je dokumentarni film o najvećem frontmenu ex-Yu punk-rock scene, čovjeku koji je prerastao glazbu i postao simbol slobodnog mišljenja i zdravog razuma – Branku Črnac Tusti, frontmenu benda KUD Idijoti.

Uz sadržajan program i raznolikost spojeva u vidu, glazbe, filma, promocija knjiga, raftinga i planinarenja, Tjentište će od 13. do 15. kolovoza zasigurno biti epicentar najbolje zabave u regionu. Ukoliko još niste osigurali svoje mjesto, u ponudi je paket OK kamp (kamp mjesto + ulaznica) po cijeni od 40 KM. Ovaj paket bit će dostupan i tijekom trajanja festivala na recepciji OK kampa. Sve informacije o programu i ponudi potražite na službenoj festivalskoj stranici www.okfest.net

Kopirati
Drag cursor here to close