Koliko znaš?

Gledao si La Casa de Papel? Riješi kviz i provjeri koliki si fan popularne serije

Riješite kviz i 'bacite' se na avanture koje donosi nova sezona.
Kultura / Film TV | 06. 04. 2020. u 15:45 Bljesak.info
Money Heist: Part 4 | Official Trailer | Netflix

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolska serija La Casa de Papel je najgledanija serija na Netflixu koja nije na engleskom jeziku i jedna je od najgledanijih uopće.

Radnja prati misterioznog i inteligentnog ‘profesora’ (Álvaro Morte) koji okupi grupu talentiranih kriminalaca kako bi zajedno napravili pljačku stoljeća. Prve dvije sezone fokusirane su na pljačku tiskare novca u Madridu (španjolski HNB), dok u trećoj sezoni, koja je prošle godine stigla na Netflix, preživjeli članovi bande planiraju i izvedu napad na Banku Španjolske.

Koliko je serija popularna govori i podatak da je talijanska antifašistička pjesma Bella Ciao, koja je svojevrsni zaštitni znak serije, 2018. bila ljetni hit u cijeloj Europi.

Ovih dana serija je krenula s emitiranjem četvrte sezone, što je izazvalo ''ludilo'' kod fanova diljem svijeta, pa smo zato za vas pripremili kviz kako bi provjerili jeste spremni za ono što vas očekuje u najnovijoj sezoni popularne serije.

Hoćete li biti vješti kao omiljena ekipa u banci, ili ćete se pomučiti kako bi se sjetili svih detalja o svojim omiljenim (anti)herojima? Riješite kviz i bacite se na avanture koje donosi nova sezona.

 
Kopirati
Drag cursor here to close