SFF u Mostaru

'Koncentriši se, baba' i treći put pred mostarskom publikom

"Svi smo došli podijeliti radost prikazivanja filma s publikom u Mostaru i mogu vam reći da Sarajevo može biti ponosno na ovo što se događa u Mostaru", naglasio je Purivatra.
Kultura / Film TV | 16. 08. 2020. u 14:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog velikog zanimanja mostarske publike za novi film Pjera Žalice "Koncentriši se, baba", koji je u petak i subotu prikazana u okviru Open Air programa Sarajevo Film Festivala (SFF), zakazana je i treća projekcija filma za 20. kolovoza u 21 sat.

Ovogodišnji Sarajevo Film Festivala održava se online na platformi ondemand.sff.ba uz večernje projekcije u Mostaru u tržnom centru Plaza na Bišće polju.

Organizatori podsjećaju da je cijena ulaznice za projekcije u Mostaru 5 maraka, a broj gledatelja je ograničen na stotinu.

Redatelj Pjer Žalica i dio glumačke ekipe posjetio je u subotu Mostar te su tom prigodom podijelili emocije i utiske s publikom.

"Raduje me činjenica da svi hvale kompletnu glumačku ekipu i drago mi je da je cijeli ansambl dobio komplimente", kazala je nakon mostarske projekcije glumica Jasna Žalica.

Foto: PR / Ekipa filma 'Koncentriši se, baba' u Mostaru

Direktor Sarajevo Film Festivala Mirsad Purivatra podsjetio je da se dio program Open Air Sarajevo Film Festivala po prvi put ove godine održava u Mostaru.

"Svi smo došli podijeliti radost prikazivanja filma s publikom u Mostaru i mogu vam reći da Sarajevo može biti ponosno na ovo što se događa u Mostaru", naglasio je Purivatra.

Na programu SFF-a u Mostaru u nedjelju je film "Otac", srbijanskog redatelja Srđana Golubovića, nagrađen na ovogodišnjem Berlinaleu i FEST-u, zatim slijede "Provincijalni Wisconsin" američkog redatelja Nielsa Muellera (ponedjeljak, 17. kolovoza), koji će na Sarajevo Film Festivalu zabilježiti svjetsku premijeru, "Pinocchio" (utorak, 18. kolovoza), talijanskog redatelja Mattea Garronea s Robertom Benignijem u glavnoj ulozi, "Noćna smjena" (srijeda, 19. kolovoza) francuske redateljice Anne Fontaine, koji prati policijsku patrolu na neobičnom zadatku, te za kraj već spomenuti "Koncentriši se, baba" (četvrtak, 20. kolovoza).

Kopirati
Drag cursor here to close