Neki se pitaju kome

Kino se vraća u Tomislavgrad

Završetkom projekta izgradnje Trga gange i Hajdučke družine, kojemu će kino dvorana biti u središtu, ovaj dio grada će dobiti sasvim novi izgled.
Kultura / Film TV | 09. 11. 2017. u 09:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tomislavgrad će, nakon – kako to navodi općinska vlast - nekoliko godina temeljite obnove, ponovno dobiti kino.

''Već nekoliko godina traje temeljita obnova objekta kino dvorane u Tomislavgradu u kojoj su najprije izmijenjeni svi otvori i krovište, nakon čega je uslijedila obnova ulaznoga dijela kino dvorane'', navodi se na internetskim stranicama Općine Tomislavgrad.

Radovi su se, navodi Općina, izvodili sukladno financijskim mogućnostima i prilikama, a već sada ulaze i u završnu fazu, čime dvorana dobiva sasvim novi izgled.

''Uz dvoranu, u kojoj uskoro slijedi i montaža novih sjedalica i ostale opreme, uređene su i nove sanitarne prostorije, kao i velika dvorana u podrumu (ispod pozornice), koja će biti korištena za probe'', navodi se.

Završetkom projekta izgradnje Trga gange i Hajdučke družine, kojemu će kino dvorana biti u središtu, ovaj dio grada će dobiti sasvim novi izgled.

''Tomislavgrad konačno dobiva sasvim novu, multifunkcionalnu (kino) dvoranu kakvu je odavno zaslužio'', navodi općinska internetska stranica.

Komentari Duvnjaka su podijeljeni. Dok jedni tvrde kako je i bilo vrijeme da se gradu, koji je još prije rata uživao u kino-projekcijama, vrati kino, drugi su skeptični i pitaju se ''Kome?''.

Kopirati
Drag cursor here to close